reede, 22. märts 2019

Õhukesed ülepannikoogid ehk krepid

See on retsept, mida olen teinud kui jaksame veidikene oodata pannkookide valmimist... ;). Tulevad mõnusad õhukesed pannkoogid, värske moosiga imehead! Pean tunnistama, et vahel olen siiski silma järgi jahu natuke rohkem lisanud, sest taigen on tundunud liig vedelavõitu.

2,5 dl piima
1,5 dl jahu
1 muna
1 tl suhkrut
0,5 tl soola
soovi korral 1 tl vaniljeekstrakti
praadimiseks õli

Sega kõik ained vispliga ühtlaseks. Lase tainal seista toatemperatuuril umbes tund aega, et jahu paisuks. Kuumuta pann ja prae ülepannikoogid.

Retsept pärit Elina Sildrelt, aadressilt Perenaine.ee
Kui järgmisel tegemisel õnnestuvad ja jääb meelde pilti teha, panen selle ka :). Proovin ka järele selle, mis juhtub kui lasta tainal üleöö seista... Pigem sutsu külmemas kohas, mitte päris-päris toasoojas...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar